Vrienden van

Bent u al Vriend van het Volkstoneel?

Graag willen wij u hierover iets meer informatie geven.

Wij hebben een doel

Om de uitdagingen waar de Stichting Volkstoneel Kerkrade zich voor geplaatst ziet het hoofd te kunnen bieden en meegaand in de maatschappelijke behoefte om van een theaterbezoek een echt avondje uit te maken, heeft het stichtingsbestuur lang geleden al besloten tot de oprichting van de ‘Vrienden van het Volkstoneel’. Deze selecte groep toneelliefhebbers vormt een belangrijk fundament onder de jaarlijkse productie van de Stichting Volkstoneel Kerkrade: een tot ver buiten Kerkrade bekend en door kenners en critici hoog gewaardeerd gezelschap, dat in staat is om als amateurs op het hoogste niveau producties op de bühne te brengen.

Het hoge niveau vraagt veel van de stichting, zowel creatief, fysiek als financieel. Elk jaar opnieuw stijgen de productiekosten. Decors, regie, auteursrechten en de vertaling van de teksten zelf kosten handenvol geld. Kosten die slechts gedeeltelijk door entreegelden, gemeentelijke subsidies en donaties kunnen worden gedekt.

WIJ MAKEN DUS HEEL VEEL KOSTEN

Wij nodigen u hierbij dan ook uit om toe te treden tot de ‘Vrienden van het Volkstoneel’. Wij zouden het een eer vinden om u als onze vriend(in) bij onze toekomstige productie te mogen begroeten. Maar ook als u besluit om geen “vriend” te worden, hopen wij van harte dat u ons wilt blijven steunen door naar onze producties te komen kijken.

Mocht u wel besluiten lid te worden van de ‘Vrienden van het Volkstoneel’ dan houdt dat het volgende in:

  • u ondersteunt het Volkstoneel jaarlijks met een bijdrage van € 50,– of van € 100,– en
  • u ontvangt daarvoor respectievelijk 2 of 4 vrijkaarten voor de najaarsproductie 2018.
  • Wilt U meer informatie: neem dan s.v.p. bij voorkeur per e-mail contact op met Chris Hofland chrishofland@volkstoneelkerkrade.nl of info@volkstoneelkerkrade.nl

Om toe te treden tot de selecte groep ‘Vrienden van het Volkstoneel’ nodigen wij u uit om het

inschrijfformulier te downloaden en volledig ingevuld en ondertekend te retourneren aan:

 

Stichting Volkstoneel Kerkrade
In de Boomgaard 22
6464 GC Kerkrade

 

U kunt het formulier ook op de avond van uw bezoek afgeven aan een van onze medewerkers.

Alvast bedankt.