Over ons

Stichting Volkstoneel Kerkrade

Welkom op de officiƫle website van Stichting Volkstoneel Kerkrade. Deze stichting werd opgericht in mei 1990 en straalt knusheid, gezelligheid en plezier uit. Dat is dan ook op het toneel terug te zien. Deze website probeert een zo compleet mogelijk beeld te geven van alle producties die door Stichting Volkstoneel Kerkrade zijn uitgevoerd.

Volkstoneel Kerkrade neemt het stokje over van Theatercentrale

Zoals aangekondigd via de digitale nieuwsbrief en website van Toneelhuis LFA, sloot de Theatercentrale per 1 oktober jl. haar deuren. Toneelhuis LFA bood haar leden vervolgens de mogelijkheid om te bieden op de apparatuur. Inmiddels, een maand verder, is de veiling gesloten en delen we graag mee dat de Stichting Volkstoneel Kerkrade het meest aantrekkelijke bod heeft uitbracht. Niet alleen deden zij het voorstel om de hele collectie over te nemen, maar tevens zetten zij de mogelijkheid voor leden van Toneelhuis LFA voort om tegen gereduceerd tarief materiaal te kunnen blijven huren.

Per 1 november 2014 is de collectie van de Theatercentrale eigendom van Stichting Volkstoneel Kerkrade. Mocht jullie vereniging interesse hebben om in de toekomst theater-technisch materiaal te huren, neem dan contact op met Volkstoneel Kerkrade.

 

Stichting Volkstoneel Kerkrade
Dhr. Jo Piefer
T. 06 54 34 39 43
E. jopiefer@volkstoneelkerkrade.nl