DSC_0213 (Custom)

12 Mei Mienne leve himmel!

De stichting volkstoneel presenteert “Mienne leve himmel!

Het verhaal van dit blijspel “Mienne leve himmel”, ten uitvoer gebracht door het Volkstoneel Kerkrade, begint wanneer in het moratorium van een begrafenisondernemer twee verkeersslachtoffers worden binnengebracht.

Het blijkt dat de lijken kunnen bewegen, spreken, rondwandelen, echter zonder dat iemand daar iets van merkt. De “lijken” komen bovendien al snel tot de ontdekking dat hun auto-ongeval niet zo onschuldig was.

Logisch dus dat het slachtoffer zich allerlei vragen begint te stellen.
Ben ik wel wakker? Ik hoor mijn vrouw die me komt bezoeken, maar… zij hoort mij blijkbaar niet! Komt ze me wel bezoeken of komt ze een “Kruisje” maken? Ik ben toch niet…?
En die vrouw die naast mij ligt, die is toch ook niet…? Maar wat zeggen die bezoekers in het ziekenhuis toch allemaal? Is dit wel een ziekenhuis?
Kaartverkoop:
Parkstad Limburg Theaters / www.parkstadlimburgtheaters.nl /
Telefoon: 045-5716607

Kassa Kerkrade: do. 11:00 uur tot 16:00 uur
Kassa Heerlen: maandag  t/m vrijdag van 11:00 uur tot 17:00 uur / donderdag
18:00 uur tot 21:00 uur / zaterdag van 11:00 uur tot 14:00 uur

Voor meer informatie: 06-54343943

Geen reactie's

Geef een reactie

terug naar nieuwsoverzicht